Ga naar de inhoud

Collectie 2022 voor iedere gelegenheid en leeftijd.

Een nieuw kostuum van Barsoi Kostuumspeciaalzaak is bijna 365 dagen per jaar verkrijgbaar. Voor de collectie van 2022 kunt u kiezen uit de fijnste materialen en een uitgebreid kleurenpalet. Ook voor de voering en prints zijn de mogelijkheden en combinaties eindeloos. Ons enthousiaste team is zeer vakkundig en neemt alle tijd voor u, zodat u 100% tevreden bent met uw aankoop.

Een goed kostuum voor heren dient te voldoen aan een aantal eisen. U kunt denken aan de kwaliteit van de materialen, de afwerking van de stoffen en vanzelfsprekend een goede pasvorm. Onze kostuums zijn beschikbaar in alle maten en zijn uitgerust met bijzondere voeringen en prints, zodat u er zeker van bent dat u een keuze kunt maken uit de laatste modetrends. Ook als u een speciale pasvorm zoekt, helpen we u met genoegen en geven wij u het beste advies. Ons kledingatelier maakt het geheel bovendien snel op maat, zodat u direct van uw nieuwe aankoop kunt genieten.

Een greep uit de collectie van 2022 bij Barsoi – Dé Kostuumspeciaalzaak van Utrecht.

Voor iedere gelegenheid de beste oplossing.

De kostuums van Barsoi Kostuumspeciaalzaak passen bij iedere gelegenheid en elke leeftijd. Of het nu gaat om een smoking voor een gala, een trouwkostuum of de zakelijke outfit voor een businessman, onze collectie biedt voor iedere gelegenheid de beste oplossing. Ook als u voor de eerste keer een pak gaat dragen, helpen onze geduldige medewerkers u met plezier. Bovendien leveren wij onze kostuums in alle maten, van 42 tot 62, van 90 tot 110 en van 24 tot 32. Uw nieuwe kostuum wordt klaar gemaakt terwijl u wacht, want onze kleermakers maken uw pak snel op maat.

Bekijk de gehele collectie

Kostuumspeciaalzaak sinds 1974.

Sinds 1974 heeft Barsoi zich ontwikkeld tot dé deskundige kostuumspecialist van Utrecht en omstreken. U heeft onze mooie winkel in het bruisende hart van Utrecht zo gevonden, want deze bevindt zich op de Oudegracht 142 naast The North Face en tegenover de Hema. Onze deuren zijn 7 dagen per week geopend, dus ook op zondag en donderdagavond. Haal het beste uit uzelf en bezoek snel onze winkel of maak een afspraak in onze online agenda.