Ga naar de inhoud

De collectie van 2024 bestaat uit een breed scala aan kostuums.

Het kleurenpalet voor 2024 is voornamelijk gebaseerd op de natuur: van subtiele bruintinten tot opvallende kleuren zoals groen en beige. Bovendien is er binnen de traditionele blauw- en grijstinten ook ruimte voor fellere kleuren. Een goed kostuum voor heren herkent u aan de kwaliteit van de materialen, de afwerking van de stoffen en vanzelfsprekend een goed pasvorm.

Sinds 1974 heeft Barsoi zich ontwikkeld tot dé deskundige kostuumspecialist van Utrecht en omstreken. De collectie voor 2024 biedt de fijnste stoffen in de mooiste kleuren. Onze deuren zijn 7 dagen per week geopend, ook op zondag en donderdagavond staan we voor u klaar. Onze kostuums passen jong en oud en zijn beschikbaar in alle maten. Ook als u een speciale pasvorm zoekt, helpen we u graag en geven we u het beste advies.

U heeft onze winkel in het bruisende hart van Utrecht zo gevonden, want deze bevindt zich op de Oudegracht 142 naast The North Face en tegenover de Hema. Bezoek snel onze winkel of maak een afspraak in onze online agenda.

Afspraak maken
Barsoi herenkostuum lichtgroen vooraanzicht met das zomercollectie 2022 Barsoi herenkostuum lichtgroen zomercollectie 2022 Barsoi trouwkostuum lichtblauw zomercollectie 2022

Een greep uit de nieuwe collectie van 2024 bij Barsoi – Dé Kostuumspeciaalzaak van Utrecht.

Voor iedere gelegenheid een passend kostuum.

De kostuums van Barsoi Kostuumspeciaalzaak passen bij iedere gelegenheid en elke leeftijd. Of het nu gaat om een smoking voor een gala, een trouwpak of businesspak, onze collectie biedt voor iedere gelegenheid de beste oplossing. Ons enthousiaste team is zeer vakkundig en neemt alle tijd voor u, zodat u 100% tevreden bent met uw aankoop. Bovendien leveren wij onze kostuums in alle maten, van 42 tot 62, van 90 tot 110 en van 24 tot 32. Ons kledingatelier maakt uw kostuum bovendien snel op maat, zodat u direct van uw nieuwe aankoop kunt genieten.

Bekijk de gehele collectie

Dé Kostuumspecialist sinds 1974.

Sinds 1974 heeft Barsoi zich ontwikkeld tot dé kostuumspeciaalzaak van Utrecht en omstreken. U heeft onze prachtige winkel in het bruisende hart van Utrecht zo gevonden en bevindt zich op de Oudegracht 142 naast The North Face en tegenover de Hema. Onze deuren zijn 7 dagen per week geopend, ook op zondag en donderdagavond. Haal het beste uit uzelf en bezoek snel onze winkel of maak een afspraak in onze online agenda.