Ga naar de inhoud

Stijlvolle galakostuums voor heren.

Als u een stijlvol galakostuum wilt kopen voor en betaalbare prijs dan bent u bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak aan het juiste adres. Als kostuumspecialist zijn wij gevestigd op de Oudegracht 142 in Utrecht en weten als geen ander hoe u de show kunt stelen op het feest ter gelegenheid van uw galafeest. Onze galakostuums passen jong en oud en zijn beschikbaar in alle maten. In onze winkel heeft u dan ook alle tijd om uw galakostuum te passen. Voor een groepsbezoek kunt u ook altijd een afspraak maken in onze online agenda.

Als u een galakostuum in Utrecht wilt kopen, laat u dan adviseren door Barsoi. Als Dé Kostuumspecialist van Utrecht en omstreken weten we als geen ander hoe u de show steelt op het galafeest. Al vanaf 199 euro heeft u een compleet galapak van de beste kwaliteit. In onze winkel op de Oudegracht 142 in het bruisende centrum van Utrecht heeft alle tijd om te uw galapak passen en tot de juiste beslissing te komen. U bent 7 dagen per week van harte welkom, dus loop gerust binnen voor uw nieuwe kostuum.

Barsoi Utrecht lookbook 3-delig trouwkostuum zwart met witte das Barsoi Utrecht Fotoshoot 3-delig zwart trouwkostuum met witte das portret Barsoi fotoshoot kostuums, trouwpakken & smokings

Een greep uit onze collectie galakostuums – Voor een stijlvolle beleving van uw gala-avond.

De show stelen tijdens uw gala-avond.

Een eerste keer een galapak of galakostuum ter gelegenheid van uw gala-avond kopen is altijd spannend. Als specialist in galakostuums weten wij bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak waar u op moet letten, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft maken. Ook vermaken we uw kostuum als dit nodig is. Wilt u een goede indruk maken op uw gala-avond, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien leveren wij onze kostuums in alle maten, van 42 tot 62, van 90 tot 110 en van 24 tot 32. Ons eigen kledingatelier maakt het geheel binnen een half uur op maat, zodat u direct van uw nieuwe aankoop kunt genieten.

Bekijk de gehele collectie

Dé Galakostuum Speciaalzaak van Utrecht.

Gaat u een galakostuum kopen in Utrecht dan bezoekt u natuurlijk Barsoi Kostuumspeciaalzaak. Wij geven u het beste stijladvies en weten als geen ander wat de laatste trends zijn. U vindt ons in het bruisende hart van de Domstad op de Oudegracht 142. Wij zijn 7 dagen per week geopend en helpen u ook graag op donderdagavond en zondag. Aan de hand van uw voorkeuren gaan onze adviseurs aan de slag. Zij demonstreren u diverse sprankelende kleurtinten en spannende dessins. Of u nu kiest voor een strakke Italiaanse snit of een model met extra ruimte, u slaagt altijd!