Ga naar de inhoud

Stijlvolle smokings voor heren.

Bent u uitgenodigd op een feest waarbij de dresscode ‘black tie’ is? Dan bent u bij ons aan het goede adres, want wij bieden stijlvolle kostuums in alle maten. Wilt u er perfect gekleed uitzien op het feest, laat u dan adviseren door onze vakkundige collega's.

Wilt u een smoking kopen in Utrecht, omdat u avondkleding nodig heeft? Dan heeft u bij Barsoi de meeste keuze voor de aantrekkelijkste prijzen. Al vanaf 199 euro vindt u bij ons de mooiste combinaties waar wij u graag alles over vertellen. Een goed geprijsde smoking kopen in de Domstad doet u dan ook bij Barsoi; Dé Smoking Speciaalzaak van Utrecht en omstreken sinds 1974.

Barsoi galakostuum vooraanzicht met wit overhemd collectie 2022 Barsoi Utrecht galakostuum met wit overhemd zwart collectie 2022 Barsoi galakostuum zwart collectie 2022 Barsoi collectie kostuums, trouwpakken & smokings

Een greep uit onze elegante collectie smokings – Voor een écht unieke beleving van uw feestelijke avond.

Black Tie draait om elegantie.

Als u van plan bent een smoking te kopen in Utrecht, dan bezoekt u natuurlijk Dé Smoking Speciaalzaak van de Domstad. Wij geven u het beste stijladvies en weten als geen ander wat de laatste trends zijn. U vindt ons in het bruisende hart van Utrecht op de Oudegracht 142. Wij zijn 7 dagen per week geopend en helpen u ook graag op donderdagavond en zondag. Aan de hand van uw voorkeuren gaan onze adviseurs aan de slag. In onze winkel demonstreren wij u diverse sprankelende kleurtinten en spannende dessins. Of u nu kiest voor een strakke Italiaanse snit of een model met extra ruimte, u slaagt altijd bij Barsoi. Bovendien leveren wij onze kostuums in alle maten, van 42 tot 62, van 90 tot 110 en van 24 tot 32. Ons kledingatelier maakt het geheel snel op maat, zodat u direct van uw nieuwe aankoop kunt genieten.

Bekijk de gehele collectie

Dé Smoking Speciaalzaak van Utrecht.

Voor een goed passende smoking in Utrecht gaat u naar Barsoi Kostuumspeciaalzaak. Wij bieden u een uitgebreide collectie voor unieke prijzen. U heeft een grote keuze uit dessins en ons aanbod wisselt iedere maand. Onze goed bereikbare smoking store bevindt zich in het sfeervolle centrum van Utrecht. Op onze website kunt u al inspiratie opdoen, maar bezoek onze winkel op de Oudegracht 142 vandaag nog.