Ga naar de inhoud

Trouwpakken voor de perfect bruiloft.

Bent u op zoek naar een trouwpak of trouwkostuum in Utrecht voor de mooiste dag van uw leven? Barsoi is sinds 1974 al de trouwpakken specialist van de Domstad. U vindt onze winkel op één van de gezelligste plekken van Utrecht op de Oudegracht 142. Onze vriendelijke medewerkers laten u met alle plezier de stijlvolle collectie zien en nemen uitgebreid de tijd zodat u het perfecte trouwpak kunt vinden. Ook als er een aanpassing nodig is, regelen we  dat met veel precisie. Laat op uw huwelijksdag het beste van uzelf zien en bezoek snel onze winkel of maak een afspraak in onze online agenda.

Het aanschaffen van een trouwpak is een bijzonder moment voor iedere man. Hoewel de meeste aandacht vaak uit gaat naar de bruid wilt u er op de mooiste dag van uw leven stijlvol uitzien en perfect matchen met uw bruid. Een persoonlijk trouwpak op maat waarin u zich comfortabel voelt en waarmee u de best geklede man van dé dag bent. U kunt natuurlijk langskomen in de winkel, maar u kunt ook een afspraak maken in onze online agenda. Op deze wijze weet u zeker dat onze adviseurs de tijd voor u nemen en dat u de juiste keuze kunt maken voor het perfecte trouwkostuum voor uw huwelijksdag.

Afspraak maken

Een greep uit onze collectie trouwpakken – Voor dé mooiste dag van uw leven.

Trouwen in stijl met een trouwpak van Barsoi.

Barsoi Kostuumspeciaalzaak heeft hét trouwpak in Utrecht dat perfect matcht met uw bruid. In onze collectie vindt u alle stijlen terug, van tijdloos klassiek tot hip en trendy. Onze adviseurs luisteren naar al uw wensen en besteden aandacht aan de kleinste details. Heeft u eenmaal gekozen, dan maken wij uw kostuum perfect op maat. Onze collectie is geschikt voor elk budget, want het prijskaartje begint al bij 149 euro. Bovendien leveren wij onze trouwpakken in alle maten, van 42 tot 62, van 90 tot 110 en van 24 tot 32. Ons kledingatelier maakt het geheel snel op maat, zodat u direct van uw nieuwe aankoop kunt genieten. Wilt u echt uitpakken op uw huwelijk, maak dan snel uw keuze bij dé trouwpakken specialist van de domstad.

Bekijk de gehele collectie

Trouwkostuums in Utrecht.

Laat de voorpret beginnen en kom voor hét perfecte trouwpak of trouwkostuum naar onze dynamische winkel in het bruisende centrum van Utrecht. Onze medewerkers nemen direct uw maat op en laten u kennismaken met de mooiste kleuren en fijnste stoffen. Natuurlijk luisteren we naar uw wensen en geven we u de leukste ideeën. Zo weet u snel wat welk trouwpak u het beste bevalt en waar u zich prettig in voelt. Ook zult u aangenaam verrast zijn door het prijskaartje van onze trouwpakken, dus laat het feest alvast beginnen bij ons in de winkel.