Ga naar de inhoud

Sinds 1974 heeft Barsoi zich ontwikkeld tot dé deskundige kostuumspecialist van Utrecht en omstreken.

Onze ervaring is groot en wij kleden onze klanten met veel passie en oog voor detail. Onze vakkundige adviseurs nemen de tijd voor uw wensen, zodat u 100% procent tevreden bent met het resultaat. U heeft onze mooie winkel in het bruisende hart van Utrecht zo gevonden, want deze bevindt zich op de Oudegracht 142 naast The North Face en tegenover de Hema. Onze deuren zijn 7 dagen per week geopend, ook op zondag en donderdagavond.

Tevreden klant aankoop kostuums utrecht Afscheid nemen klant Barsoi kostuum kopen

Voor elke gelegenheid – een kostuum op maat.

Kostuums voor elke gelegenheid en leeftijd.

De kostuums van Barsoi Kostuumspeciaalzaak passen bij iedere gelegenheid en elke leeftijd. Of het nu gaat om een smoking voor een gala, een trouwkostuum of de zakelijke outfit voor een businessman, onze collectie biedt voor iedere gelegenheid de beste oplossing. Ook als u voor de eerste keer een pak gaat dragen, helpen onze geduldige medewerkers u met plezier. Bovendien leveren wij onze kostuums in alle maten, van 42 tot 62, van 90 tot 110 en van 24 tot 32. Ons kledingatelier maakt het geheel snel op maat, zodat u direct van uw nieuwe aankoop kunt genieten.

Barsoi sfeer winkel Oudegracht 142 Utrecht Sfeerimpressie winkel Barsoi Utrecht Oudegracht 142 Barsoi collectie overhemden voor herenkostuums en galapakken

U wordt met veel genoegen geholpen bij Barsoi – Dé Kostuumspeciaalzaak van Utrecht.

Onze kostuums krijgen de aandacht die ze verdienen.

Hiervoor ontvangt u uiteraard de beste kwaliteit en service. Wij bieden een uitgebreide collectie kostuums in de fijnste stoffen en mooiste kleuren. Ook als u op zoek bent naar een slim fit kostuum , zijn wij u graag van dienst.

Ons ervaren team toont u graag met plezier de bijzondere voeringen en prints waarmee onze kostuums zijn afgewerkt. Bij Barsoi hebben we een uitgebreid assortiment. Het maakt niet uit voor welke gelegenheid u een pak nodig heeft, want bij ons slaagt u altijd.