Ga naar de inhoud

Sinds 1974 heeft Barsoi zich ontwikkeld tot dé deskundige kostuumspecialist van Utrecht en omstreken. U heeft onze winkel in het bruisende hart van Utrecht zo gevonden, want deze bevindt zich op de Oudegracht 142, naast The North Face en tegenover de Hema.

Onze deuren zijn 7 dagen per week geopend, ook op donderdagavond en zondag. Haal het beste uit uzelf en bezoek snel onze winkel in het bruisende hart van Utrecht of maak een afspraak in onze online agenda. Op deze wijze weet u zeker dat onze deskundige adviseurs de tijd voor u nemen en dat u de juiste keuze kunt maken voor iedere gelegenheid.

Zie ook: Pak Kopen Utrecht, Trouwkostuum Utrecht en Galapak Kopen Utrecht

Collectie 2023 bij Barsoi Utrecht

De nieuwe collectie herenkostuums van Barsoi Utrecht biedt de fijnste stoffen in de mooiste kleuren. Naast moderne, frisse kleuren hebben we ook double breasted pakken met ruitmotief en andere verfijnde klassieke prints. Tevens hebben wij nieuwe slim fit Business Smart of Business Casual pakken en hebben wij kostuums met een flexibele wolmix aan de nieuwe collectie toegevoegd.

Wij adviseren u om een afspraak te maken in onze winkel op de Oudegracht 142, naast The North Face en tegenover de Hema. Onze vakkundige adviseurs nemen dan alle tijd voor u, zodat u 100% procent tevreden bent met het resultaat. Bezoek snel onze winkel of maak een afspraak in onze online agenda.

Trouwkostuums bij Barsoi Utrecht

Onze collectie trouwkostuums bij Barsoi Utrecht is zeer uitgebreid en het aanbod vernieuwd zich iedere maand.

Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en hebben veel oog voor detail om u er zo goed mogelijk uit te laten zien op de mooiste dag van uw leven. Uiteraard staat onze kleermaker ook voor u klaar voor de laatste correcties zodat uw trouwkostuum als gegoten zit. Op onze Collectiepagina Trouwkostuums kunt u alvast inspiratie opdoen, maar u bent van harte welkom in onze winkel op de Oudegracht. U kunt ook een afspraak maken in onze online agenda.

Barsoi collectie kostuums, trouwpakken & smokings

Galakostuums bij Barsoi Utrecht

Als u een galakostuum wilt kopen in de Domstad, laat u dan adviseren door Barsoi Utrecht. Wij bieden u een uitgebreide collectie voor betaalbare prijzen. Al vanaf 199 euro heeft u een compleet galapak van de beste kwaliteit.

In onze winkel op de Oudegracht 142 in het bruisende centrum van Utrecht heeft alle tijd om uw galakostuum te passen en tot de juiste beslissing te komen. U bent 7 dagen per week van harte welkom, dus loop gerust binnen voor uw nieuwe kostuum. Voor groepsbezoeken kunt u een afspraak maken in onze online agenda.