Ga naar de inhoud

Wilt u een business pak kopen in Utrecht, dan bent u van harte welkom bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak. U vindt ons in het bruisende centrum op de Oudegracht 142 en wij zijn elke dag geopend. Onze collectie is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle eisen van de drukbezette zakenman. Kies uit een representatief kleurenpalet en soepele stoffen. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en helpen u snel. Kom goed voor de dag en laat ons vandaag nog uw nieuwe business suit aanmeten.

Zie ook: Herenkostuum Utrecht en Kostuum Kopen Utrecht

Aankoop herenkostuums Barsoi Utrecht

Representatief Business kostuum kopen in Utrecht

Voor een op en top business kostuum in Utrecht gaat u langs bij de specialisten van Barsoi. Op onze goed bereikbare locatie in hartje centrum heeft u enorm veel keuze uit de meest hoogwaardige pakken. Of uw voorkeur nu uitgaat naar classic of slim fit, alle modellen zijn met precisie afgewerkt. Ook zult u aangenaam verrast zijn over de mooie kleuren en de patronen met of zonder streepjes. Wij bieden alle maten, ook als u een speciale pasvorm wenst. Bekijk ons assortiment online of loop binnen voor een persoonlijk advies.

Barsoi fotoshoot kostuum met beige jasje over de schouder

Scherp geprijsd business pak kopen

Voordelig een business pak kopen in Utrecht doet u bij Barsoi. Wij bieden kwalitatief hoogstaande kostuums waarmee u in het bedrijfsleven goed voor de dag komt. Profiteer nu van ons unieke concept dat de scherpste prijzen combineert met een uitstekend aanbod. Onze gespecialiseerde medewerkers geven u persoonlijk advies en helpen u met het maken van de beste keuze. Ook maken wij uw nieuwe pak indien nodig binnen een half uur kant en klaar, zodat u snel door kunt naar uw volgende afspraak. Meer informatie en onze contactgegevens vindt u online en u bent van harte welkom in de winkel. U kunt ook een afspraak maken in onze online agenda. Dan weet u zeker dat onze deskundige adviseurs de tijd voor u nemen, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw business suit.

Kostuumspeciaalzaak sinds 1974.

Sinds 1974 heeft Barsoi zich ontwikkeld tot dé deskundige kostuumspecialist van Utrecht en omstreken. U heeft onze mooie winkel in het bruisende hart van Utrecht zo gevonden, want deze bevindt zich op de Oudegracht 142 naast The North Face en tegenover de Hema. Onze deuren zijn 7 dagen per week geopend, dus ook op zondag en donderdagavond. Haal het beste uit uzelf en bezoek snel onze winkel of maak een afspraak in onze online agenda.