Ga naar de inhoud

Als u een galapak in Utrecht wilt kopen, laat u dan adviseren door Barsoi. Sinds 1974 hebben wij ons ontwikkeld tot dé kostuumspecialist van de Domstad en omstreken en weten wij als geen ander hoe u de show steelt tijdens uw feestelijk avond. In onze winkel op de Oudegracht 142 heeft u alle tijd om te passen en tot de juiste beslissing te komen. U bent 7 dagen per week van harte welkom, ook op zondag en donderdagavond, dus loop gerust binnen voor uw nieuwe kostuum.

Zie ook: Gelegenheidskleding Utrecht en Goedkoop Maatpak Utrecht

Tafel met overhemden voor herenkostuums en galapakken bij Barsoi

Elegant Galapak kopen in Utrecht

Voor een goed passend galakostuum in Utrecht gaat u naar Kostuumspeciaalzaak Barsoi. Wij bieden u een uitgebreide collectie voor betaalbare prijzen. Al vanaf 199 euro heeft u een compleet galapak van de beste kwaliteit. U heeft een grote keuze uit dessins en ons aanbod wisselt ieder seizoen. Onze goed bereikbare store bevindt zich in het sfeervolle centrum van Utrecht op de Oudegracht. U kunt op onze website veel inspiratie opdoen en we ontvangen u met veel genoegen in onze winkel.

Tevreden klant aankoop kostuums utrecht

Stijlvolle Smokingspecialist in Utrecht

Ook voor een goed passende smoking in Utrecht gaat u naar Barsoi. Wij bieden u een uitgebreide collectie voor unieke prijzen. U heeft een grote keuze uit dessins en ons aanbod wisselt meerdere keren per seizoen. Bezoek onze collectiepagina met stijlvolle smokings voor heren of bezoek vandaag nog onze winkel. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken in onze online agenda. Dan weet u zeker dat onze deskundige adviseurs de tijd voor u nemen, zodat u de juiste keuze kunt maken voor op het feest.

Barsoi sfeer winkel Oudegracht 142 Utrecht

Uw eerste galapak kopen in Utrecht

Is het tijd om uw eerste galapak te kopen in Utrecht? Kom dan naar Barsoi Kostuumspeciaalzaak in het bruisende centrum van de Domstad. In onze winkel geven wij u het beste advies en weten als geen ander waar u op moet letten. Ook vermaken we uw kostuum als dit nodig is. Wilt u een goede indruk maken op uw eerste galafeest, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kostuumspeciaalzaak sinds 1974.

Sinds 1974 heeft Barsoi zich ontwikkeld tot dé deskundige kostuumspecialist van Utrecht en omstreken. U heeft onze mooie winkel in het bruisende hart van Utrecht zo gevonden, want deze bevindt zich op de Oudegracht 142 naast The North Face en tegenover de Hema. Onze deuren zijn 7 dagen per week geopend ook op zondag en donderdagavond. Haal het beste uit uzelf en bezoek snel onze winkel of maak een afspraak in onze online agenda.