Ga naar de inhoud

Voor de mooiste gelegenheidskleding van Utrecht gaat u passen bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak. Wij zijn gespecialiseerd in herenkostuums en bieden een grote collectie. U heeft enorm veel keuze aan modellen en kleuren in alle soorten en maten. In onze winkel op de Oudegracht 142 heeft u alle tijd om te passen en tot de juiste beslissing te komen. We geven u persoonlijk advies en zorgen ervoor dat uw pak naadloos aansluit op uw postuur. Kijk op de website voor een goede indruk van ons aanbod, maak een afspraak in onze online agenda of loop vrijblijvend bij ons binnen in de winkel.

Zie ook: Goedkoop Maatpak Utrecht en Herenkostuum Utrecht

Barsoi trouwkostuums 3 personen op de trap vooraanzicht Oudegracht Utrecht

Gelegenheidskleding voor Heren in Utrecht

De leukste gelegenheidskleding koopt u bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak. U vindt onze sprankelende winkel in het bruisende centrum op de Oudegracht tegenover de Hema. Maak kennis met onze feestelijke collectie, de levendige kleuren en fijne stoffen. Wij bieden voor elke situatie veel keuze en u krijgt altijd het beste persoonlijke advies. Of het nu gaat om een trouwkostuum, een smoking of een combinatie voor zakelijk gebruik, u kunt bij ons alle kanten op. Onze pantalons en colberts zijn geschikt voor jong en oud en zijn beschikbaar in alle maten. Heeft u binnenkort een feest, dan zien we u graag in de winkel.

Tevreden klant aankoop kostuums utrecht

Elegant Gelegenheidskleding kopen in Utrecht

Als u een galapak in Utrecht wilt kopen, laat u dan adviseren door Barsoi. Als Dé Kostuumspecialist van Utrecht en omstreken weten wij als geen ander hoe u de show steelt op het feest. In onze winkel heeft alle tijd om te passen en tot de juiste beslissing te komen. U bent 7 dagen per week van harte welkom, dus loop gerust binnen voor uw nieuwe kostuum.

Tafel met overhemden voor herenkostuums en galapakken bij Barsoi

Betaalbare Feestkleding in Utrecht

Wilt u feestkleding in Utrecht kopen voor een goede prijs? Dan zal het unieke concept van Barsoi Kostuumspeciaalzaak u aanspreken. Al vanaf 199 euro bieden wij u pantalons en jasjes van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u een gala, een bruiloft of andere feestelijke gelegenheid dan heeft u veel keuze uit sprankelende kleuren en verrassende dessins. Ook voor smokings kunt u bij ons terecht. Met plezier vermaken wij uw favoriete combinatie, zodat deze als gegoten zit. Als u afrekent, zult u aangenaam verrast zijn door het prijskaartje, dus heeft u alle reden voor een feestje.

Gelegenheidskleding sinds 1974.

Gaat u een gelegenheidskostuum kopen in Utrecht dan bezoekt u natuurlijk Barsoi Kostuumspeciaalzaak. Wij geven u het beste stijladvies en weten als geen ander wat de laatste trends zijn. U vindt ons in het bruisende hart van de Domstad op de Oudegracht 142. Wij zijn 7 dagen per week geopend en helpen u ook graag op donderdagavond en zondag. Aan de hand van uw voorkeuren gaan onze adviseurs aan de slag. Zij demonstreren u diverse sprankelende kleurtinten en spannende dessins, u slaagt altijd!