Ga naar de inhoud

Heeft u direct een herenkostuum nodig in Utrecht? Loop dan binnen bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak op de Oudegracht 142. U vindt onze store tegenover de Hema en naast The North Face. Wij zijn 7 dagen per week geopend, bovendien kunt u ook op donderdagavond en zondag bij ons terecht. De collectie is uitgebreid en altijd afgestemd op de laatste trends. Onze deskundige medewerkers staan klaar om aan uw wensen te voldoen. Heeft u een keuze gemaakt, dan is het geheel binnen een half uur pasklaar. Profiteer van onze goede service en kom vandaag nog langs.

Zie ook: Kostuum Kopen Utrecht en Maatkostuum Utrecht

Barsoi Utrecht kostuum bekijken collectie 2022

Uniek concept voor Herenpakken in Utrecht

Barsoi heeft een origineel concept voor herenpakken in Utrecht. Als Dé Kostuumspecialist van Utrecht bieden wij de mooiste colberts en broeken aan voor de voordeligste prijs. Onze ervaren medewerkers adviseren u over de beste keuze en al vanaf 199 euro schaft u een compleet nieuw kostuum aan. Heeft u een speciale maat? Dan is dat geen probleem, want wij leveren elke pasvorm. Ook naait ons atelier uw aankoop snel op maat, zodat u meteen van uw nieuwe aanwinst kunt genieten. Kom dus snel naar onze winkel op de Oudegracht 142 naast The North Face en tegenover de Hema.

Barsoi Utrecht kostuum passen passpiegel

Herenkostuum voor een speciale gelegenheid

Als u voor een speciale gelegenheid een herenkostuum in Utrecht zoekt, dan bent u van harte welkom bij Barsoi. Gaat u trouwen of heeft u een gala? Dan zult u aangenaam verrast zijn door onze feestelijke collectie. Zoekt u een meer ingetogen geheel, omdat de situatie daarom vraagt? Ook dan vindt u bij ons passende colberts en pantalons. Wij helpen u deskundig en snel, zodat u uw herenkostuum dezelfde dag nog kunt dragen. Op de website vindt u een goed overzicht van ons aanbod en uiteraard zien we u graag in onze winkel op de Oudegracht.

Kostuumspeciaalzaak sinds 1974

Als u voor een speciale gelegenheid op zoek bent naar een herenkostuum in Utrecht, dan bent u ook van harte welkom bij Barsoi. Gaat u trouwen, heeft u een gala of andere speciale gelegenheid? Dan zult u aangenaam verrast zijn door onze feestelijke en betaalbare collectie. Wij helpen u deskundig en snel, zodat u uw kostuum vaak nog dezelfde dag kunt dragen. Voor uw speciale gelegenheid en/of groepsafspraak kunt u ook een afspraak maken in onze online agenda.

Neem direct contact op