Ga naar de inhoud

Wilt u een kostuum kopen in Utrecht voor een unieke prijs? Dan bent u bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak aan het goede adres. Vanaf 199 euro schaft u bij ons een compleet herenpak aan en krijgt u de beste kwaliteit en service. Kies uit de nieuwste modellen in de mooiste kleuren. Natuurlijk laten wij u met plezier ook de bijpassende voeringen zien voor de leukste combinaties. Voor elke gelegenheid bieden wij de betaalbaarste oplossing, dus maak nu kennis met dit unieke concept. Kijk alvast online naar onze wisselende collectie en pak uw voordeel in de winkel. U kunt ook een afspraak maken in onze online agenda.

Zie ook: Maatkostuum Utrecht en Pak Kopen Utrecht

Afrekenen herenkostuum Barsoi Utrecht Oudegracht 142

Modieus kostuum kopen in Utrecht.

Een nieuw kostuum kopen in Utrecht doet u bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak op de Oudegracht 142 in hartje centrum. Maak kennis met het nieuwe concept van Barsoi dat al sinds 1974 bekend staat als dé specialist in de regio. Kies voor de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Onze deskundige medewerkers hebben veel ervaring en passie voor het vak. Met oog voor detail helpen ze u met het maken van de juiste keuze. Wij zijn 7 dagen in de week geopend, dus kom nu naar de winkel voor het beste resultaat.

Afscheid nemen klant Barsoi kostuum kopen

Betaalbaar pak aanschaffen in Utrecht

Wilt u een voordelig pak kopen in Utrecht, dan is Barsoi perfect geknipt voor u. U kunt bij ons al terecht vanaf 199 euro en wij bieden inspiratie voor elke situatie of gelegenheid. Onze medewerkers zijn ervaren adviseurs die met één oogopslag zien, wat u het beste bij u past. Onze winkel is eenvoudig te vinden op de Oudegracht 142, want wij zijn gevestigd naast The Nort Face en tegenover de Hema. Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar, ook op koopavond en op zondag. Kijk online voor meer informatie en loop vooral even binnen.

Kostuumspeciaalzaak sinds 1974.

Als u voor een speciale gelegenheid op zoek bent naar een herenkostuum in Utrecht, dan bent u ook van harte welkom bij Barsoi. Gaat u trouwen, heeft u een gala of andere speciale gelegenheid? Dan zult u aangenaam verrast zijn door onze feestelijke en betaalbare collectie. Wij helpen u deskundig en snel, zodat u uw kostuum vaak nog dezelfde dag kunt dragen. Voor uw speciale gelegenheid en/of groepsafspraak kunt u ook een afspraak maken in onze online agenda.

Neem direct contact op