Ga naar de inhoud

Bent u op zoek naar een speciaal maatkostuum in Utrecht, kom dan naar Barsoi Kostuumspeciaalzaak. Wij zijn dé deskundige als het gaat om perfect passende colberts en pantalons. Onze collectie is uitgebreid en we hebben jarenlange ervaring op het gebied van herenkleding. Met veel oog voor detail nemen we uw maten op en adviseren we u over welk model het beste bij u past. Welke kleur heeft uw voorkeur en wilt u liever een effen patroon of bijvoorbeeld streepjes? Wij bieden de meeste keuze, dus breng onze winkel op de Oudegracht 142 snel een bezoek.

Zie ook: Pak kopen Utrecht en Pak op maat Utrecht

Barsoi Utrecht collectie business pakken 2022

Bijzondere Maatkostuums in Utrecht

Als u mooie maatpakken wil proberen in Utrecht, dan biedt Barsoi precies de collectie die u zoekt. U bent van harte welkom in onze store in hartje centrum. Een maatpak is een verlengstuk van uw persoonlijkheid en geeft u een zelfbewuste uitstraling. Ons aanbod is stijlvol, eigentijds en volgt altijd de laatste trends. Ook hanteren we zeer vriendelijke prijzen: al vanaf 199 euro ziet u er op en top uit. Kies nu uw eyecatcher en kom naar de winkel. U vindt ons op de Oudegracht 142, naast The North Face en tegenover de Hema.

Tevreden klant aankoop kostuums utrecht

Vandaag uw Maatkostuum kopen in Utrecht

Heeft u direct een maatkostuum nodig in Utrecht? Wij staan klaar om u snel te helpen. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en zien in één oogopslag wat het beste bij u past. Vanwege onze uitgebreide collectie kunnen ze u meteen geschikte combinaties laten zien in diverse kleuren en maten. Ook kan de kleermaker het pak van uw keuze snel verstellen, zodat het pasklaar is. Kom goed gekleed voor de dag en kies nu voor de service van Barsoi Kostuumspeciaalzaak.

Kostuumspeciaalzaak sinds 1974.

Als u voor een speciale gelegenheid op zoek bent naar een herenkostuum in Utrecht, dan bent u ook van harte welkom bij Barsoi. Gaat u trouwen, heeft u een gala of andere speciale gelegenheid? Dan zult u aangenaam verrast zijn door onze feestelijke en betaalbare collectie. Wij helpen u deskundig en snel, zodat u uw kostuum vaak nog dezelfde dag kunt dragen. Voor uw speciale gelegenheid en/of groepsafspraak kunt u ook een afspraak maken in onze online agenda.

Neem direct contact op