Ga naar de inhoud

De beste plek om een pak te kopen in Utrecht is Barsoi Kostuumspeciaalzaak. Onze mooie winkel is gevestigd op de Oudegracht 142, middenin het bruisende hart van de Domstad. Kom nu de nieuwste kleuren en stoffen bewonderen, want onze collectie wisselt iedere maand. Onze deur staat 7 dagen per week voor u open en onze ervaren medewerkers geven u altijd een persoonlijk advies. Ook zal het prijskaartje u verrassen, want u kunt al klaar zijn vanaf 199 euro. Gaat u vandaag op zoek naar een nieuwe combinatie? Dan kunt u ons niet missen, dus loop vooral even binnen of kijk online. U kunt ook een afspraak maken in onze online agenda.

Zie ook: Pak op maat Utrecht en Pakken heren Utrecht

Barsoi fotoshoot trouwkostuums op de trap Oudegracht Utrecht

Elegant pak kopen in Utrecht

Als u een uniek pak wilt kopen in Utrecht, dan gaat u naar Barsoi. Maak nu kennis met ons speciale concept, waarbij u al vanaf 199 euro een compleet kostuum kunt aanschaffen. Onze stoffen zijn van de beste kwaliteit en de kleuren volgen de laatste trends. De afwerking is perfect en natuurlijk sluit ook de binnenkant mooi aan op het geheel. U vindt alle maten bij ons terug en wij vermaken uw kostuum snel op maat, zodat u direct van uw nieuwe aanwinst kunt genieten. Kijk op de website voor uw favoriete kostuum en bezoek ons vandaag nog.

Barsoi fotoshoot kostuums, trouwpakken & smokings

Kostuums voor een speciale gelegenheid.

Wilt u een kostuum kopen in Utrecht voor een speciale gelegenheid? Dan zult u zeker slagen bij Barsoi. Gaat u binnenkort trouwen, heeft u een gala of wilt u er representatief uitzien voor uw werk? Onze trendy winkel in hartje centrum is van alle markten thuis. Ons unieke concept kenmerkt zich door de vele modieuze stoffen en het uitgebreide kleurenpalet. Vertel ons uw wensen en onze vriendelijke medewerkers staan klaar met het juiste advies. Alle maten zijn beschikbaar voor zowel jong als oud. Wilt u goed voor de dag komen, dan is Barsoi Kostuumspeciaalzaak de beste keuze voor uw nieuwe pak.

Aankoop herenkostuums Barsoi Utrecht

Betaalbaar pak aanschaffen in Utrecht.

Wilt u een voordelig pak kopen in Utrecht, dan is Barsoi perfect geknipt voor u. U kunt bij ons al terecht vanaf 199 euro en wij bieden inspiratie voor elke situatie of gelegenheid. Onze medewerkers zijn ervaren adviseurs die met één oogopslag zien, wat u het beste bij u past. Onze winkel is eenvoudig te vinden op de Oudegracht 142, want wij zijn gevestigd naast The North Face en tegenover de Hema. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar, ook op koopavond en op zondag. Kijk online voor meer informatie en loop vooral even binnen.

Kostuumspeciaalzaak sinds 1974.

Sinds 1974 heeft Barsoi zich ontwikkeld tot dé deskundige kostuumspecialist van Utrecht en omstreken. U heeft onze mooie winkel in het bruisende hart van Utrecht zo gevonden, want deze bevindt zich op de Oudegracht 142 naast The North Face en tegenover de Hema. Onze deuren zijn 7 dagen per week geopend, ook op zondag en donderdagavond. Haal het beste uit uzelf en bezoek snel onze winkel of maak een afspraak in onze online agenda.

Neem direct contact op