Ga naar de inhoud

Wilt u speciaal een pak op maat laten maken in Utrecht? Dan bent u van harte welkom bij de experts van Kostuumspeciaalzaak Barsoi. Vertel ons uw wensen, dan laten wij graag zien wat onze mooie collectie te bieden heeft. U kiest uw favoriete tint, terwijl u zich buigt over een veelheid aan sprankelende stoffen en dessins. Als u heeft besloten, maakt ons atelier het geheel snel pasklaar. Zo kunt u direct van uw favoriete kostuum genieten, dus bezoek ons vandaag nog.

Zie ook: Pakken heren Utrecht en Pakken Utrecht 

Barsoi fotoshoot buiten collectie business casual 2022

Perfect verzorgd maatpak in Utrecht.

Voor een nieuw maatpak in Utrecht neemt u de specialisten van Barsoi in de arm. Wij begrijpen als geen ander dat u een bepaald doel nastreeft en doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Is er sprake van een dresscode of zoekt u een casual combinatie? Wat wilt u uitstralen met uw kostuum? U krijgt van ons altijd een passend advies, zodat u het beste uit uw postuur haalt. De unieke combinatie van topkwaliteit en de lage prijs, zorgt ervoor dat u nooit teveel betaalt. Verzorg uzelf tot in de puntjes en kijk online of kom snel langs. voor uw speciale gelegenheid of groepsafspraak kunt u ook online een afspraak maken.

Barsoi fotoshoot kostuums, trouwpakken & smokings

Comfortabel Pak op Maat in Utrecht

Barsoi Kostuumspeciaalzaak levert het perfecte pak op maat in Utrecht. Wij dragen een uitstekende kwaliteit gecombineerd met een betaalbare prijs hoog in het vaandel. Ook vinden we een klantvriendelijke service en oog voor detail zeer belangrijk. Onze ervaren medewerkers brengen uw wensen in kaart en geven u de beste ideeën. U vindt ons in het gezellige centrum op de Oudegracht 142 tegenover de Hema en naast The North Face. Wilt u veel plezier beleven aan uw nieuwe kostuum, dan bezoekt u vandaag nog onze fijne winkel.

Barsoi fotoshoot buiten collectie trouwpakken en trouwkostuums 2022

Uw eerste Pak op Maat kopen in Utrecht

Barsoi levert het perfecte pak op maat in Utrecht. Wij dragen een uitstekende kwaliteit gecombineerd met een betaalbare prijs hoog in het vaandel. Ook vinden we een klantvriendelijke service en oog voor detail zeer belangrijk. Onze ervaren medewerkers brengen uw wensen in kaart en geven u de beste ideeën. U vindt ons in het gezellige centrum op de Oudegracht 142 tegenover de Hema en naast The North Face. Wilt u veel plezier beleven aan uw nieuwe kostuum, dan bezoekt u vandaag nog onze fijne winkel.

Een kostuum op maat voor elke gelegenheid.

Als u voor een speciale gelegenheid op zoek bent naar een herenkostuum in Utrecht, dan bent u ook van harte welkom bij Barsoi. Gaat u trouwen, heeft u een gala of andere speciale gelegenheid? Dan zult u aangenaam verrast zijn door onze feestelijke en betaalbare collectie. Wij helpen u deskundig en snel, zodat u uw kostuum vaak nog dezelfde dag kunt dragen. Voor uw speciale gelegenheid en/of groepsafspraak kunt u ook een afspraak maken in onze online agenda.