Ga naar de inhoud

Wilt u nieuwe pakken kopen voor heren in het centrum van Utrecht? Maak dan kennis met het unieke concept van Barsoi. Bij onze kostuumspeciaalzaak koopt u de mooiste pakken tegen de scherpste prijs. U krijgt altijd persoonlijk advies en al vanaf 199 euro bent u helemaal het heertje. Wij leveren in elke maat, dus ook voor een speciale pasvorm kunt u bij ons terecht. Heeft uw keuze een correctie nodig, dan maken we uw pantalon of jasje snel op maat. Voor uw beste pak, komt u vandaag nog langs in onze winkel op de Oudegracht 142.

Zie ook: Pakken Utrecht en Smoking kopen Utrecht

Aankoop herenkostuums Barsoi Utrecht

Herenkostuums kopen in Utrecht

Als u een kostuum voor heren zoekt in Utrecht, laat u dan adviseren door Barsoi Kostuumspeciaalzaak. Wij bieden een complete collectie voor elke gelegenheid en als het gaat om een perfect passend herenpak zijn wij dé specialist. Heeft u een gala of een bruiloft? Dan demonsteren we u graag alle mogelijkheden. Draagt u pakken voor uw werk en bent u op zoek naar een representatieve combinatie? Ook dan helpen we u graag op weg. In alle gevallen zal het prijskaartje u aangenaam verrassen, want al vanaf 199 euro pakken wij graag voor u in. Bezoek onze website of kom direct naar onze store. Voor uw speciale gelegenheid of groepsbezoek kunt ook een afspraak maken in onze online agenda.

Afscheid nemen klant Barsoi kostuum kopen

Uw eerste pak kopen in Utrecht

Bent u op zoek naar de stijlvolste pakken voor heren in het centrum van Utrecht? Kom dan naar Barsoi aan de Oudegracht 142. Onze winkel bevindt zich naast The North Face en tegenover de Hema. Onze vriendelijke medewerkers staan 7 dagen per week voor u klaar,  ook op donderdagavond en op zondag. Onze uitgebreide collectie is geschikt voor elk budget, dus ook voor de kleine beurs. Ook als u snel een passende combinatie nodig heeft, geven we u het beste advies en is uw pak binnen een half uur pasklaar. Kijk online en loop vandaag nog binnen, dan helpen we u direct.

Kostuumspeciaalzaak sinds 1974.

Als u voor een speciale gelegenheid op zoek bent naar een herenkostuum in Utrecht, dan bent u ook van harte welkom bij Barsoi. Gaat u trouwen, heeft u een gala of andere speciale gelegenheid? Dan zult u aangenaam verrast zijn door onze feestelijke en betaalbare collectie. Wij helpen u deskundig en snel, zodat u uw kostuum vaak nog dezelfde dag kunt dragen. Voor uw speciale gelegenheid en/of groepsafspraak kunt u ook een afspraak maken in onze online agenda.