Ga naar de inhoud

Voor nieuwe pakken in Utrecht betaalt u bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak nooit teveel. Al vanaf 199 euro bieden wij u de beste kwaliteitskostuums in alle soorten en maten. U heeft de keuze uit de mooiste kleuren en fijnste stoffen. Ook geven we u een uitstekende service, zodat u 100% tevreden bent over uw aankoop. Nergens vindt u een grotere collectie kostuums voor zo’n unieke prijs, dus profiteer nu. Neem alvast een kijkje op onze website en of kom direct passen onze showroom in hartje Utrecht.

Zie ook: Smoking kopen Utrecht en Trouwkostuum Utrecht

Barsoi Utrecht collectie business pakken 2022

Pak kopen in Utrecht.

De voordeligste pakken van Utrecht vindt u bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak. Bezoek onze mooi winkel aan de Oudegracht 142, dan zult u zien dat een goed zittend pak niet duur hoeft te zijn. Onze collectie is enorm uitgebreid. Heeft uw keuze een aanpassing nodig, dan vermaken wij het vaak nog dezelfde dag. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk van uw nieuwe aankoop geniet. Maak gebruik van al onze voordelen en kom vandaag nog langs voor uw nieuwe kostuum.

Barsoi Utrecht kostuum oriëntatie grijze kleuren

Dé Pakkenkoning van Utrecht

De beste pakken van Utrecht vindt u bij Barsoi. Ons unieke concept biedt u de mooiste kwaliteit voor de scherpste prijs. Jong en oud kunnen bij ons terecht voor een trendy kostuum in een modieuze kleur. Heeft u een speciale gelegenheid? Ook dan adviseren onze deskundige medewerkers u met plezier. Wij demonstreren u alle mogelijkheden en helpen u aan de perfecte maat. Ook vermaken we uw aankoop indien nodig binnen een half uur. Een nieuw pak kopen was nog nooit zo gemakkelijk, dus kom vandaag nog langs.

Kostuumspeciaalzaak sinds 1974.

Of u nu op zoek bent naar een trouwkostuum voor de mooiste dag van uw leven, stijlvolle avondkleding nodig heeft voor een gala of alleen op zoek bent naar een een trendy en stijlvol colbert of pantalon voor uw Business Casual gelegenheid. Bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak bent u aan het juiste adres. Niets voor niets zijn wij al sinds 1974 Dé Kostuumspeciaalzaak van Utrecht en omstreken.