Ga naar de inhoud

Wilt u een smoking kopen in Utrecht, omdat u avondkleding nodig heeft? Dan heeft u bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak de meeste keuze voor de aantrekkelijkste prijzen. Al vanaf 199 euro vindt u bij ons de mooiste combinaties waar wij u graag alles over vertellen. Als u de show wilt stelen op uw gala, brengt u ons vandaag nog een bezoek. Voor uw speciale gelegenheid of groepsbezoek kunt u ook een afspraak maken in onze online agenda.

Zie ook: Trouwkostuum Utrecht en Trouwpak Utrecht

Tafel met overhemden voor herenkostuums en galapakken bij Barsoi

Stijlvolle Smokingspecialist in Utrecht

Gaat u een galakostuum kopen in Utrecht dan bezoekt u natuurlijk Barsoi Kostuumspeciaalzaak. Wij geven u het beste stijladvies en weten als geen ander wat de laatste trends zijn. U vindt ons in het bruisende hart van de Domstad op de Oudegracht 142. Wij zijn 7 dagen per week geopend en helpen u ook graag op donderdagavond en zondag. Aan de hand van uw voorkeuren gaan onze adviseurs aan de slag. Zij demonsteren u diverse sprankelende kleurtinten en spannende dessins. Of u nu kiest voor een strakke Italiaanse snit of een model met extra ruimte, u slaagt altijd bij Barsoi.

Afscheid nemen klant Barsoi kostuum kopen

Uw eerste smoking kopen in Utrecht

Ook een goed geprijsde smoking kopen in Utrecht doet u bij de speciaalzaak van Barsoi. Bent u uitgenodigd op een feest waarbij de dresscode ‘black tie’ is? Dan bent u bij ons aan het goede adres, want wij bieden stijlvolle kostuums in alle maten. Wilt u er perfect gekleed uitzien op het feest, laat u dan adviseren door Barsoi Kostuumspeciaalzaak.

Dé Smoking Speciaalzaak van Utrecht.

Voor een goed passende smoking in Utrecht gaat u naar Barsoi Kostuumspeciaalzaak. Wij bieden u een uitgebreide collectie voor unieke prijzen. U heeft een grote keuze uit dessins en ons aanbod wisselt iedere maand. Onze goed bereikbare smoking store bevindt zich in het sfeervolle centrum van Utrecht. Op onze website kunt u al inspiratie opdoen, maar bezoek onze winkel op de Oudegracht 142 vandaag nog.