Ga naar de inhoud

Zoekt u een trouwkostuum in Utrecht voor een zacht prijsje? Dan gaat u zeker slagen bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak op de Oudegracht 142. Profiteer nu van ons unieke concept, waarbij we u een hoogwaardige collectie bieden tegen de scherpste prijs. U heeft de keuze uit de nieuwste modellen en laatste trends. Onze vriendelijke medewerkers geven u met plezier het beste advies. Mocht u een correctie nodig hebben, dan is dat binnen een half uur geregeld. Geniet van al deze voordelen en kom vandaag nog passen of kijk online.

Zie ook: Trouwpak Utrecht, Zakelijk kostuum Utrecht en Bruidegom pak Utrecht

Barsoi collectie trouwkostuums 2022 op de trap Oudegracht Utrecht

Perfect passende trouwpakken in Utrecht

Wilt u trouwpakken passen in Utrecht om een schitterend geheel te vormen met uw bruid? Dan heeft Barsoi Kostuumspeciaalzaak de meeste keuze. Onze collectie is uitgebreid en altijd up-to-date, want het aanbod vernieuwt zich elke maand. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en hebben veel oog voor detail om u in uw trouwkostuum zo goed mogelijk te laten uitkomen. Ook staat onze kleermaker klaar voor de laatste correcties, zodat het colbert en de pantalon u als gegoten zitten. Op de website kunt u veel inspiratie opdoen en u bent van harte welkom in onze winkel op de Oudegracht.

Barsoi trouwkostuums 3 personen op de trap vooraanzicht Oudegracht Utrecht

Flitsend trouwpak kopen in Utrecht

Voor een fraai trouwkostuum in Utrecht gaat u naar Barsoi kostuumspeciaalzaak. Laat de voorpret beginnen en kom naar onze dynamische winkel in het bruisende centrum. U vindt ons op de Oudegracht 142 naast The North Face en tegenover de Hema. Onze medewerkers nemen direct uw maat op en laten u kennismaken met de mooiste kleuren en fijnste stoffen. Natuurlijk luisteren we naar uw wensen en geven we u de leukste ideeën. Zo weet u snel wat u het beste bevalt en waar u zich prettig in voelt. Ook zult u aangenaam verrast zijn door het prijskaartje, dus laat het feest maar beginnen bij Barsoi.

Trouwkostuums in Utrecht.

Laat de voorpret beginnen en kom voor hét perfecte trouwpak of trouwkostuum naar onze dynamische winkel in het bruisende centrum van Utrecht. Onze medewerkers nemen direct uw maat op en laten u kennismaken met de mooiste kleuren en fijnste stoffen. Natuurlijk luisteren we naar uw wensen en geven we u de leukste ideeën. Zo weet u snel wat welk trouwpak u het beste bevalt en waar u zich prettig in voelt. Ook zult u aangenaam verrast zijn door het prijskaartje van onze trouwpakken, dus laat het feest alvast beginnen bij ons in de winkel.