Ga naar de inhoud

Zoekt u een trouwpak in Utrecht voor de mooiste dag van uw leven? Kom dan passen bij Barsoi Kostuumspeciaalzaak. U vindt onze store op één van de gezelligste plekken van de Domstad. Onze vriendelijke medewerkers laten u met alle plezier de stijlvolle collectie zien en nemen veel tijd voor het vinden van het perfecte pak. U kiest uit de fijnste stoffen en prachtigste kleuren. Welke maat u ook heeft, uw nieuwe kostuum past altijd. Ook als er een aanpassing nodig is, regelen we  dat met veel precisie. Laat op uw huwelijksdag het beste van uzelf zien en bezoek snel onze winkel.

Zie ook: Zakelijk kostuum Utrecht, Galapak kopen Utrecht en Bruidegom pak Utrecht

Barsoi trouwkostuums 3 personen op de trap schuin Oudegracht Utrecht

Voordelige trouwkostuums in Utrecht

Als u voor een goede prijs een nieuw trouwkostuum in Utrecht wilt kopen, kies dan voor het unieke concept van Barsoi Kostuumspeciaalzaak. Al vanaf 199 euro bieden wij hoogwaardige combinaties in alle maten voor jong en oud. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en wisselen maandelijks onze collectie. U krijgt altijd persoonlijk advies en u heeft enorm veel keuze uit hoogwaardige designs en kleuren.

Barsoi trouwkostuums collectie 2022 op de trap Oudegracht Utrecht

Steel de show met uw trouwpak

Barsoi Kostuumspeciaalzaak heeft hét trouwpak in Utrecht dat perfect matcht met uw bruid. Kijk op de website en bezoek onze mooie winkel aan de levendige Oudegracht.In onze collectie vindt u alle stijlen terug, van tijdloos klassiek tot hip en trendy. Onze adviseurs luisteren naar al uw wensen en besteden aandacht aan de kleinste details. Heeft u eenmaal gekozen, dan maken wij uw kostuum perfect op maat. Onze collectie is geschikt voor elk budget. Wilt u echt uitpakken op uw huwelijk, maak dan snel uw keuze bij Barsoi.

Dé Trouwpakken specialist in Utrecht

Laat de voorpret beginnen en kom voor hét perfecte trouwpak of trouwkostuum naar onze dynamische winkel in het bruisende centrum van Utrecht. Onze medewerkers nemen direct uw maat op en laten u kennismaken met de mooiste kleuren en fijnste stoffen. Natuurlijk luisteren we naar uw wensen en geven we u de leukste ideeën. Zo weet u snel wat welk trouwpak u het beste bevalt en waar u zich prettig in voelt. Ook zult u aangenaam verrast zijn door het prijskaartje van onze trouwpakken, dus laat het feest alvast beginnen bij ons in de winkel.