Ga naar de inhoud

Laat uw zakelijke kostuum in Utrecht persoonlijk aanmeten door Barsoi Kostuumspeciaalzaak. Wij hebben jarenlange ervaring met herenpakken en bieden een uitgebreide collectie. De dessins en pasvormen zijn zeer gevarieerd en onze service is uitstekend. Ook maakt u kennis met de nieuwste trends op het gebied van kleur en dessin. Laat uzelf van uw beste kant zien en koop uw nieuwe pak vandaag nog.

Zie ook: Bussines pak kopen Utrecht en Galapak kopen Utrecht

Tevreden klant aankoop kostuums utrecht

Elegant Busines suit kopen in Utrecht.

Zoekt u een business suit in Utrecht voor een aantrekkelijke prijs? Bezoek dan Barsoi Kostuumspeciaalzaak in het dynamische stadshart. U bent van harte welkom in onze ruim opgezette storeop de Oudegracht 142, naast The North Face. Vanaf de unieke prijs van 199 euro past u bij ons de meest representatieve pakken en combinaties. De keuze in modellen, dessins, voering en afwerking is enorm. Ook vermaken we uw kostuum direct en kunt u uw garderobe aanvullen met verschillende varianten. Op de website krijgt u alvast een goede indruk en we helpen u graag verder in de winkel.

Afscheid nemen klant Barsoi kostuum kopen

Uw eerste kostuum kopen in Utrecht

Als u een zakelijk kostuum in Utrecht gaat aanschaffen, is het belangrijk dat u nadenkt over de beste uitstraling. Barsoi Kostuumspeciaalzaak is dé pakkenspecialist die alles in huis heeft om u te laten slagen. Een combinatie die u perfect past en flatteert, doet uw postuur goed uitkomen, dus is het maken van een weloverwogen keuze zeer belangrijk. Onze adviseurs denken graag met u mee over de kleurstelling, de huidige trends en uw persoonlijke wensen. Dress for succes is het motto, dus koop al uw pakken bij Barsoi.

Kostuumspeciaalzaak sinds 1974.

Sinds 1974 heeft Barsoi zich ontwikkeld tot dé deskundige kostuumspecialist van Utrecht en omstreken. U heeft onze mooie winkel in het bruisende hart van Utrecht zo gevonden, want deze bevindt zich op de Oudegracht 142 naast The North Face en tegenover de Hema. Onze deuren zijn 7 dagen per week geopend, ook op zondag en donderdagavond. Haal het beste uit uzelf en bezoek snel onze winkel of maak een afspraak in onze online agenda.