Ga naar de inhoud

Een maatpak in slechts 4 stappen. Zit als gegoten, staat altijd goed.

Onze ervaring is groot en wij kleden onze klanten met veel passie en oog voor detail. Onze vakkundige adviseurs nemen de tijd voor uw wensen, zodat u 100% procent tevreden bent met het resultaat. U heeft onze mooie winkel in het bruisende hart van Utrecht zo gevonden, want deze bevindt zich op de Oudegracht 142 naast The North Face en tegenover de Hema. Onze deuren zijn 7 dagen per week geopend, ook op zondag en donderdagavond bent u van harte welkom.

1

Maak een afspraak

Het aanschaffen van een kostuum, trouwpak of smoking is een bijzonder moment voor iedere man. De ervaren “Tailers” van Barsoi Kostuumspeciaalzaak helpen u met het vinden van het perfecte kostuum op maat. U kunt natuurlijk altijd langskomen in de winkel, maar voor uw speciale gelegenheden en/of groepsbezoeken kunt u ook een afspraak maken in onze online agenda. Op deze wijze weet u zeker dat onze deskundige adviseurs de tijd voor u nemen en dat u de juiste keuze kunt maken voor iedere gelegenheid.

Maak een afspraak
2

Wensen & advies

Tijdens uw afspraak nemen we u mee in onze collectie van de fijnste stoffen in prachtige kleuren. Onze kostuums zijn uitgerust met bijzondere voeringen en prints, zodat u er zeker van bent dat u een keuze kunt maken uit de laatste modetrends. Onze vakkundige medewerkers laten u met plezier de stijlvolle collectie zien en nemen uitgebreid de tijd voor u, zodat u het perfecte trouwpak of kostuum kunt vinden.

3

Meten = weten

Als Dé Kostuumspecialist van Utrecht leveren wij onze kostuums in alle maten, van 42 tot 62, van 90 tot 110 en van 24 tot 32. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt, dan maken wij uw kostuum perfect op maat. Ons kledingatelier maakt uw kostuum voor elke gelegenheid snel op maat, zodat u direct van uw nieuwe aankoop kunt genieten.

4

Passen & leveren

Het doorpassen en leveren van uw kostuum doet u natuurlijk in de winkel. Het op maat maken geschiedt echter in ons eigen atelier op slechts 2 minuten lopen van de winkel. Onze deskundige adviseurs helpen u graag de juiste keuze te maken en onze service is uitstekend.

Maak een afspraak